DEZVOLTATOR

ART Innovation & Development este un ansamblu de specialiști în dezvoltare imobiliară, cu o experiență de peste 10 ani în elaborarea de proiecte rezidențiale implementate cu succes în Brașov, ce au cuprins cu nota lor distinctivă numeroase alte orașe din țară.

Serviciile oferite, bazate preponderent pe metoda de lucru Design & Build, pornesc de la prospectare de piață și teren, studii de fezabilitate, proiectare, avizare, autorizare, până la execuție și urmărirea coerentă a implementării acesteia.

Valori

Cele mai de preț valori ale noastre sunt: profesionalismul, transparența, exigența și excelența, iar astfel garantăm necondiționat: calitate, sustenabilitate a proiectelor și promptitudine în fiecare execuție.

Experiență

Experiența ART este dovedită prin dezvoltarea a numeroase proiecte de amploare, cu o valoare totală de peste 20 de milioane de euro, printre clienti numărându-se: Schaeffler România, Draxlmaier, Nepi Rockcastle, Coresi Business Park, Hotel Teleferic Poiana Brașov, Ropharma – Spitalul Sf. Constantin, precum și numeroși dezvoltatori imobiliari de top. Echipa ART menține dedicarea față de profesionalism și seriozitate la standardele cele mai înalte și garantează:
  • calitate
  • sustenabilitatea proiectelor
  • promptitudinea execuției
Fiecare client este unic, așa că echipa ART vine mereu în întâmpinarea clienților săi cu o paletă variată de soluții inovative, sustenabile și adaptate fiecărei nevoi în parte.

Cunoaște creatorii

Precis, energic și întotdeauna motivat, Robert este un Manager de Construcții care are abilitatea de a supraveghea și dirija eficient proiectele de construcție încă din faza de concept, până la finalizarea acestora. Este un operator experimentat, ce cunoaște în amănunt politicile, procedurile și reglementările legate de construcția clădirilor și are un istoric de implicare semificativă în proiecte de construcție majore, cu o valoare de peste 15,1 milioane de Euro.

 

În cei peste 12 ani de experiență în design de concept și design interior – exterior, Cristian a demonstrat abilitățile sale de a coordona toate fazele unui proiect, de la conceptualizare, materiale și alegerea culorilor, până la producția și amenajarea finală, fiind un foarte bun cunoscător al tuturor necesităților managementului de proiect, de la planificarea estimărilor, resurselor și a bugetelor, până la achiziționare și negocierea cu clientul. Cristian este specializat în a transpune dorințele clienților săi în produse finale, creative și funcționale.

De ce noi?

DESIGN&BUILD

Oferim pachetul complet, cu tot cu timbru și ștampilă! De la prospectare de piață, proiectare și implementare, până la finalizarea construcției, ne ocupăm de tot, cu zâmbetul pe buze, pentru că asta ne definește.

PROIECTARE

Suntem pe aceeași lungime de undă cu dorințele tale, pe care le transformăm în realitate la timp și în bugetul stabilit;

ANTREPRIZĂ GENERALĂ

Responsabilitatea furnizării tuturor elementelor necesare pentru proiectul ales este exclusiv a noastră;

MANAGEMENT DE PROIECT

Fiecare proiect are la bază procesele, metodele, abilitățile și experiența de care dispunem din plin.

Apelează la
specialiștii noștri

Știm cât de importantă este alegerea unei locuințe, de aceea suntem aici să te ajutăm pas cu pas în luarea celei mai bune decizii.